• SAVNET: Janne Jemtland.

- Det har blitt vist en omtanke jeg aldri har opplevd. Jeg har fått kjenne på noe som jeg aldri har kjent på tidligere.

Det sier Terje Opheim til HA mandag kveld, og legger til:

- Særlig har omtanken i lokalmiljøet vært enorm.

Mandag kveld fikk HA møte Terje Opheim utenfor lensmannskontoret i Brumunddal - et sted Opheim har besøkt mange ganger siden søsteren forsvant for drøy to uker siden.

LIVET ER IKKE FOR PYSER

De fem ordene er starten på en tekst han lagde på sin Facebook-side mandag.

HA har fått Opheims tillatelse til å gjengi teksten:

«Livet er ikke for pyser» er det et uttrykk som heter og det har jeg både følt og opplevd de siste to ukene. Janne ble lørdag funnet, og var som vi fryktet omkommet. Igjen står det to flotte gutter som er i en situasjon ingen av oss andre kan fatte."

GUTTENE ER STERKE

Deretter skriver han dette om guttene:

"Men guttene er både sterke og svake og klarer å få hverdagen til å fungere på et vis tross det tragiske som har skjedd. De har mange gode mennesker rundt seg om dagen som viser medfølelse, omsorg og omtanke som er helt fantastisk. Vi har fått mange meldinger av venner, kjente og ukjente som har vist oss medfølelse i denne vanskelige tiden og det har gjort godt, tusen takk."

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.