– Her skal du være trygg på at du får akkurat det dine øyne har behov for, sier optiker Live Giset.

Hun driver optikerforretning sammen med optometrist Wolfgang Scherzer, og medarbeidere Bjarnhild Giset og Annethe Hjelle Arnesen. I anledning 60-årsmarkeringen har butikken søkt om, og fått, tillatelse til å servere champagne og vin til de besøkende.

– Det gikk så greit å ordne med skjenkebevilling. Alle får tilbud om noe i glasset, enten det er brus, øl, vin eller champagne, sier optikeren.

– I tillegg vil det være utstillinger av brillekolleksjoner hele uka.

Tenker annerledes

Det var i 1957 at Gisets far åpnet dørene i den gang nyreiste Casa Blanca. I 2012 flyttet optikeren til Grønnegata 34. Giset har ikke angret på valget av bygget i krysset Grønnegata/Vangsvegen framfor det nye kjøpesenteret som ligger like bortenfor.

– Noen må jo tenke litt annerledes. Jeg tror på at folk vil fortsette å bruke sentrum, så lenge det finnes butikker som har noe unikt å tilby. Samtidig som mange benytter seg av muligheten til å handle på nett, så ser vi at flere og flere ønsker å handle i butikker der man har kjente ansikter å relatere seg til, sier Giset.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.