Brannen ble meldt av brannvesenet klokken 13.15 mandag.

Brannen oppsto i en lastebil som var under reparasjon i et kombinert verksted/garasjebygg ved innkjøringen til Furnes Almenning i Nybygda.

Ved 14-tiden fikk HA opplyst at de ansatte ble evakuert fra bygget grunnet eksplosjonsfare.

- Jeg vil kanskje ikke si at vi ble evakuert, men vi ble bedt om gå litt unna bygget fordi det sto noen gassflasker der, sier allmenningsbestyrer Morten Øie til HA klokken 14.30.

Da var det fortsatt noen brannmannskaper på stedet:

- Men vi er nå i full gang med vanlig arbeid, sier Øie til HA og understreker følgende:

- Vi ble reddet av at det kombinerte garasjebygget og verkstedet var bygd etter forskriftene. Gipsplatene i vegger og tak sørget for at brannen ikke gjorde større skade.

Øie sier at det dreide seg om en ulmebrann og at den ble utløst av reparasjonsarbeider på en lastebil inne i verkstedet/garasjebygget.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.