– Det er åpne flammer i en leilighet i andre etasje. Der bor det i hvert fall fire personer, opplyser operasjonsleder Atle B. von Obstfelder i Innlandet politidistrikt til NTB. Når han snakker med VG noe senere opplyser han at det er en vennegjeng på fire som deler leiligheten, og at politiet har kontroll på samtlige. Politiet jobber også med å få oversikt over dem som bor i naboleilighetene.

– Både brannvesen, ambulanse og våre folk jobber på stedet, og en kvinne i 20-årene er båret ut og sendt til sykehus med røykskader, forteller operasjonslederen. Utover det er det ikke meldt om personskader.

– Flammene står ut gjennom taket, så brannvesenet bruker nå stigebilen til å skjære hull i taket for å unngå at brannen sprer seg, sier operasjonslederen.

Politiet meldte fra om brannen på hjørnet av Elvegata og Storgata ved 4.20-tiden natt til søndag. Operasjonslederen sier brannen foreløpig ikke er under kontroll. (©NTB)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.