• KONTROLL: Ved 16.15-tiden kunne brannvesenets innsatsleder Torgeir Dybvig bekrefte at flammene var slokket. FOTO: Christian E. Bergheim
  • FOTO: Christian E. Bergheim

Politiet varslet om brannen klokken 15.43.

Klokken 15.59 varslet politiet at brannen var slokket og at alt var under kontrollen.

Brannen oppsto i såkalt restsøppel i det nye milliardanlegget til Eidsiva Energi på Trehørningen.

Anlegget ligger like på nordsiden av E6 mellom Hamar og Ringsaker.

Klokken 14.43 meldte politiet om brannen og atnødetatene var på veg.

Klokken 14.47 meldte politiet at det brant i søppel og at det ble jobbet med slokking.

Klokken 15.59 meldte politiet at brannen var slokket.

Torgeir Dybvig, innsatsleder ved Hedmarken brannvesen, sier til HA at det er vanskelig å si hvorfor det begynte å brenne.

- Anlegget har eget slokkeutstyr til slike tilfeller, men de ønsket bistand fredag, sier Dybvig til HA.

Ennå ved 16.10-tiden foregikk det etterslokking inne i den digre hallen hvor søpla tok fyr.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.