Det oppsto brann i en bil på fylkesveg 24 ved Harasjøen.

Personene som var i bilen skal ha kommet seg ut, meldte politiet.

Brannmannskaper og politi var på veg til bilen ved 19-tiden søndag kveld.

Klokken 19.30 meldte operasjonsleder Kjartan Waage ved politiets operasjonssentral i Hamar at det var noen trafikk-problemer på stedet.

Klokken 20.28 meldte politiet at vegen igjen var ryddet.

Ett kjørefelt var inntil da stengt.

Mens flere søndag brukte sosiale medier til å melde om køer på vegene, sa Waage det slik til HA:

- Vi har ikke melding om noe annet enn at trafikken går som normalt når det er helligdagsutfart, sa han.

Skulle du vite noe mer så hører vi gjerne fra deg.

Send SMS til Frank Brandsås i HA på 918 28 968 eller epost til fbr@h-a.no.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.