– De var mer enn fornøyde. De sa at eiendommen var enda flottere enn de hadde trodd!

Det sier Kari Nerhus Cae (77) fra Hamar til HA.

Mandag ble strandeiendommen hennes på Jessnes solgt – for 10,5 millioner kroner og til kjøpere som ikke hadde anledning til å delta på visningen eller se eiendommen før mandag.

Da var en hektisk budrunde over.

TRE mill. over «prisen»

HA hadde stor omtale av den meget spesielle eiendommen lørdag. I tillegg til nesten 2,5 mål tomt – og et hus som delvis er over 100 år gammelt og trenger oppussing – inngår to brygger og privat strand ved Mjøsa og Nes midt i glaninga.

Prisantydningen var 6,9 millioner kroner. Men allerede da HA møtte selgeren og eiendomsmegler Trude Stina Hval Ekeberg (45) fra Eiendomsmegler 1 i Hamar sist uke så sa Ekeberg at hun trodde på noen millioner mer enn prisantydningen.

Hun understreket at det er umulig å sette en «riktig pris» på en slik eiendom før markedet har sagt sitt.

Ikke opplevd maken

– Jeg har aldri opplevd maken. På søndagens visning kom det om lag 100 personer. 75 ulike interessenter ble fulgt opp på ulike vis. Jeg noterte meg 40 interessenter bare på visningen. Klokken 08.40 mandag kom det første budet. I løpet av dagen kom det inn 48 bud fra 12 forskjellige budgivere. Til slutt sto det mellom tre personer, sier eiendomsmegler Ekeberg.

Hun understreker at både selger og kjøper er strålende fornøyde med handelen.

Skal brukes som hytte

Hun sier at kjøperen ikke ønsker å stå fram med navn.

Ekeberg sier at hun har inntrykk av at eiendommen, som har vært helårsbolig siden den ble bygd, i alle fall i starten skal brukes som fritids/deltidsbolig.

– Hva vil du si til andre som vurderer å selge strandeiendom?

– At tiden er inne. Vi har mange som ønsker seg eiendom ved Mjøsa. Dette er en god tid å selge på, sier megler Ekeberg.

Selgeren, Kari Nerhus Cae, forteller om et hyggelig møte med de nye eierne mandag ettermiddag.

– De hadde bare sett bilder på nettet før de kom hit mandag. Så vidt jeg forstår skal datteren stå som eier. Hun bor utenfor Oslo, men er en del i Hamar i forbindelse med jobb, sier Cae.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.