Området hvor Løiten Almenning i samarbeid med Johnsrud Invest skal bygge totalt 110 nye boenheter, ligger langs Rørosbanen, vis-à-vis stasjonen.

Nå har Bane Nor kommet med flere krav i forbindelse med utbyggingen av Kildetunet.

I sin uttalelse påpeker Bane Nor at krysningssporet ved Løten stasjon i henhold til Jernbanedirektoratetes handlingsprogram til Nasjonal transportplan 2018–2029 innen 2024 skal forlenges.

Bane Nor krever at byggegrense for Kildetunet settes 30 meter fra et forlenget spor 2. I tillegg ber de om et minst 1,8 meter høyt flettverksgjerde mot jernbanen. Plassering og utforming av gjerdet kan avklares nærmere med Bane Nor.

Videre ber Bane Nor om at deres eiendom i sin helhet reguleres til jernbaneformål, dersom deler av eiendommen skal inngå i planen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.