- Politiet ønsker hjelp fra publikum som kan ha sett eller har opplysninger om en mann som ble funnet død i skogen ved Hunn kirke i Gjøvik den 20. august i år. Politiet har de siste ukene brukt mye tid på å finne ut hvem mannen er, men uten hell, skriver Innlandet politidistrikt i en pressemelding.

- Personen hadde ikke identifikasjonsbevis på seg da han ble funnet. Mannen har trolig vært død siden begynnelsen av august. Det er ingenting som tilsier at det har skjedd noe kriminelt med mannen.

Politiet skriver videre at "mannen er mellom 40–60 år, ca 169-170 cm høg og veier 95 kg. Han hadde svarte sko, brungrønn bukse, skjorte under en mørkeblå V-genser, grå/beige ytterjakke og grå sixpence da han ble funnet.
Politiet har en formening om at mannen er av utenlandsk opprinnelse."

Innlandet politidistrikt ber folk ta kontakt om de kan vite noe om hvem denne mannen er.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.