Det er gallerist/fotograf Eirik Jeistad som inviterer til fotografering og utstilling - i samarbeid med firmaet Grafisk Partner Hamar AS og Hamar Sentrum AS.

Utstillingen skal åpne søndag 11. februar.

Alle unge fotografer kan melde seg på førstkommende lørdag og søndag.

- Utstillingen er gitt navnet «Mitt Hamar» og skal gi oss et herlig fotografisk innblikk i hvordan Hamar oppleves for våre yngre borgere, sier Eirik Jeistad (43) til HA.

Alle barn får litt fototeknisk innføring før start. Foreldre bistår med transport, litt hjelp med kamera, overføring til PC og innsending til print.

Grafisk Partner Hamar AS printer alle bilder slik bilder skal printes.

- Dette er en herlig aktivitet. Som lokal aktør gleder vi oss til å se og oppleve Hamar fra øynene til barna, sier daglig leder Werner Porsvik (47) i Grafisk Partner Hamar AS.

Før utstilling skal alle ferdige bilder signeres og innrammes. Hamar sentrum AS - foreningen til de som driver virksomhet i Hamar sentrum - bistår økonomisk med innkjøp av rammer. 

- Vi håper selvfølgelig å se et mylder av barn i Hamar sentrum og vi gleder oss til utstillingsåpning, sier sentrumsleder Anne Dobloug (56).

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.