Det var fredag politiet fant de to døde i boligen i Elverum kommune.

Politiet gikk tidlig ut med at hovedteorien deres var at faren først hadde drept sin 13 år gamle sønn og deretter seg selv.

Nå går de ut med ytterligere informasjon som støtter dette.

I en pressemelding skriver nemlig politiet at det er funnet et brev på stedet som underbygger øvrig etterforskning knyttet til dødsfallene.

I pressemeldingen kommer det også fram hva den foreløpige dødsårsaken er. 

"Den viser at begge to døde som følge av skuddskader. Politiet mener å ha kontroll på våpenet som er brukt. Dette våpenet står registrert på mannen i 40-årene", skriver politiet.

Politiet går også ut med navnet på den omkomne 13-åringen. De pårørende er orientert om at navnet frigis og den foreløpige obduksjonsrapporten frigis.

Den 13 år gamle sønnen som ble funnet død var Sondre Kullbråten.

I meldingen kommer det fram hvordan politiet fant ut av dødsfallene:

"Politiet mottok meldingen fra en nærstående av familien fredag kveld som uttrykte sin bekymring over ikke å komme i kontakt med mannen i 40-årene", skriver politiet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.