Grunnlaget for å begjære saken utsatt, var ifølge forsvarer Thomas Randby, at de ikke hadde fått tilgang til alle dokumentene i saken. Blant annet hevdet de at de ikke hadde fått lydopptak av alle avhør de mente var nødvendig.

Mandag forklarte tiltaltes ekskone seg, og forsvarerne forklarte at av avhørene de manglet lydopptak av, var et avhør av henne. Dette avhøret skal ha vært på fem minutter.

I tillegg argumenterte Randby for at flere dokumenter hadde kommet sent. Etter at ankesaken var i gang.

– Vi føler ikke vi kan gjennomføre et reelt forsvar, sa Randby,

Retten kom fram til at begjæringen skulle avvises, og saken fortsatte som planlagt. Dommeren ga allikevel aktoratet klare føringer for at de må rydde opp og levere saksdokumentene.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.