Dette skriver Thomas Härkonen i bookingfirmaet Venues:

 - Den eventyrlige norske popdronningen Aurora skal i 2019 turnere seg gjennom flere kriker og kroker i Norge enn noen gang tidligere. Med musikk fra albumet Infections Of A Different Kind – Step 1 samt låter fra sitt kommende album skal hun nok en gang trollbinde hjemmefansen.

 - For selv om hun fremstår som ydmykheten selv, har Aurora virkelig noe på hjertet. Hun vil dele de mange sidene av å være et menneske, gjennom tematikk som spenner fra det personlige til det politiske: fra kjærlighet og død til feminisme og miljøvern. Og når musikken starter er hun ikke blyg; hun vil skrike musikken. Danse den, og invitere publikum inn i sin verden.

Sangerinnen deltok under åpningen av det nye kulturhuset i 2014, og var tilbake på samme scene året etter.

– Hun har en stemme med et vidt register og en kraft som metter det atmosfæriske lydbildet slik få andre sangere klarer. Hun er like krystallklar i sine fraseringer som hun er eksentrisk i sine vokale valg, skriver Dagsavisen om Auroras utsolgte konserter på Sentrum Scene i slutten av mars 2019 og ga en femmer på terningen.

Dette har Aurora selv sagt i forkant av norgesturnéen:

– Jeg vet at mange der ute har en veldig sterk tilknytning til musikken min i hjertene sine. Og derfor vi jeg gi dem de øyeblikkene der de kan gråte. Men også muligheten til å få en liten pause. Bare være et annet sted for en kveld, sammen med meg og alle de andre i rommet.

Artisten kommer til Hamar 19. oktober.

Billettene slippes tirsdag 2. april klokka 09.00.

Les også
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00