Det greide de aldri. De ble skremt vekk av en vekter som fattet mistanke om at noe var galt. Politiet fikk ikke tatt igjen skurkene. Men en 27 år gammel albansk mann ble avslørt fordi politiets krimteknikere fant hans DNA på både en vannflaske og en vinkelsliper som var brukt.

27-åringen var en av tre som også ble dømt for å ha robbet Gullborgen i Oslo for gull verdt omlag 38 millioner kroner. Mennene ble koblet til tung, organisert kriminalitet.

I følge det som kom fram fra rettsdokumenter i saken, hadde K.A. Rasmussen oppgitt at det befant seg verdier for rundt 100 millioner kroner i bygningen den natten albanerne slo til, men ikke  greide å komme seg inn.

Bedriften har etter dette vært gjennom et stort sikkerhetsløft.


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.