HA omtalte saken i går.

Politiadvokat Julie Dalsveen i Innlandet politidistrikt sier dette om hva som har skjedd:

- Politiet mottok natt til torsdag 21. september 2017 anmeldelse av det som ble beskrevet som en voldtekt begått i nærheten av CC Stadion i Hamar. Det ble brukt mye ressurser på etterforskingen torsdag 21. september. Det ble tatt flere avhør og Kripos bisto med kriminalsøkshund på det stedet fornærmede pekte ut som åsted. Ut fra det som fremkom under etterforskingen torsdag er det klart at forholdet ikke kan ha funnet sted. Fornærmede har skiftet status fra fornærmet til siktet.

- . Vedkommende er siktet for å ha avgitt uriktig forklaring til politiet og er avhørt om dette. Siktede har ikke tatt stilling til spørsmål om erkjennelse av straffeskyld. Det er ikke klart hva et eventuelt motiv for å avgi falsk forklaring til politiet har vært. Politiet ser alvorlig på det å inngi uriktig forklaring til politiet og vil etterforske videre.

Vedkommende er under 18 år.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.