Når rettssaken mot de to mennene som sitter fengslet i Semou-saken starter i Hamar til våren, er sjansen stor for at det blir uten at det ligger noe klart motiv på bordet.

Semou uttalte i september til HA at han ikke skjønner hvorfor noen slo hull i kraniet hans utenfor Briskeby.

LES OGSÅ: HamKam-spiller utsatt for blind vold - slått ned med hammer

HAR GJORT UNDERSØKELSER

Etter det HA erfarer har han opprettholdt denne forklaringen under hele etterforskingen. Og han skal også ha en teori om at voldsmennene må ha tatt feil mann.

Under etterforskingens gang, har politiet gjort konkrete undersøkelser mot ulike aktører i Semous fortid.

Etter det HA kjenner til uten at noe har ledet til håndfaste motiver for overfallet.

LES OGSÅ:Er dette hammer-mannen?

SEMOUS KARRIERE

Politiet har en omfattende oppgave med å ettergå hele Semous fotballkarriere.

Ifølge Wikipedia begynte Franck Semou sin karriere hos Kjøbenhavns Boldklub (KB) i 2003, før han sommeren 2006 dro til Akademisk Boldklub (AB).

I desember 2007 skrev han under for Hvidovre IF der han debuterte i en førstedivisjonskamp mot Viborg FF i oktober 2008.

Etter to sesonger meldte han overgang til Brøndby IF i august 2010.

Etter én sesong med ungdomsfotball ble han hentet til førstelaget, der han fikk sin debut i Superligaen hjemme mot AC Horsens den 31. juli 2011.

Etter at han ble skadet i februar 2013 ble Semou i januar 2014 lånt ut til Akademisk Boldklub, der han spilte åtte seriekamper. Sommeren 2014 ble kontrakten mellom Brøndby og Semou opphevet. I januar 2015 gikk han til Brumunddal, og like før sesongslutt i 2015 ble han hentet til HamKam.

LES OGSÅ: To menn pågrepet for angrepet på Semou

RESSURSSPØRSMÅL

Etter det HA er kjent med er det nå til en stor del et ressursspørsmål for politiet i Hamar hvorvidt man skal fortsette å bruke store ressurser på å jakte på motivet i Semou-saken.

Saken har vært etterforsket med mye ressurser siden hendelsen 30. september.

Politiadvokat Magnus Schartum Hansen opplyser til HA at saken vil bli berammet i tingretten i løpet av kort tid, etter det HA forstår trolig rundt april eller mai.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00