Det er mye hemmelighetskremmeri rundt denne saken som er et samarbeidsprosjekt mellom Elverum kommune, Hamar kommune, Høgskolen i Hedmark, Hedmark fylkeskommune og næringslivsaktører i Hamar og Elverum

Klokken 10.00 tirsdag er det invitert til pressekonferanse i Making Views lokaler i Hamar. Da vil nyheten presenteres.

100 nye arbeidsplasser

I presseinvitasjonen som Hedmark fylkeskommune har sendt til en rekke medier, står det følgende:

"Et unikt partnerskap mellom Høgskolen i Hedmark, Elverum kommune, Hamar kommune, Hedmark fylkeskommune og næringslivsaktører i Hamar og Elverum har fått en internasjonal anerkjent aktør til å etablere seg her. Det regionale partnerskapet kombinert med tett dialog og koordinering har vært helt avgjørende for suksess.

Nå starter et nytt omfattende arbeid som vil resultere i ca. 100 arbeidsplasser i Hamar og Elverum de neste tre årene. I tillegg bidrar etableringen til å gjøre Høgskolen i Hedmark enda mer attraktiv som studiested", heter det.

- Jeg kan ikke si noe mer enn det som står i presseinvitasjonen, sier Marit Thobiassen Strande, som er kommunikasjonsrådgiver i Hedmark fylkeskommune.

Virtuell virkelighet

Etter hva HA erfarer er det, det amerikanske selskapet EON Reality som kommer. HA skrev senest for en måned siden om at Hamar og Elverum jobbet for å lande etableringen av selskapet som utvikler programvarer til virtuell virkelighet i undervisnings- og opplæringsøyemed.

Konkret hva etableringen vil bety for Hamar og hvordan teknologien skal bli brukt her lokalt, vil vi forhåpentligvis få høre mer om på pressekonferansen klokken 10.00 tirsdag som HA selvsagt vil være på plass på.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.