Det er Aftenposten (saken er åpen for abonnenter) som melder dette.

Kristian Tonning Riise fra Stange meldte sent onsdag kveld - på sin egen Facebook-side - at han gikk brått av som leder for Unge Høyre.

Han skrev blant annet at han gjorde dette fordi han var blitt mer bevisst på egen rolle etter metoo-kampanjen. Han skrev at det ikke hadde kommet varsler mot ham.

Dette ble senere avvist av ledelsen i Unge Høyre som sa at det var kommet flere varsler mot lederen fra Stange.

Torsdag kveld meldte HA at statsminister Erna Solberg ikke ser bort fra flere varsler.

UNGE VENSTRE MED TONNING RIISE-OPPLEGG

Aftenposten skriver også at Unge Venstre hadde et opplegg som gjorde at Kristian Tonning Riise ble passet på da han var foredragsholder på sommerleir i 2015.

Aftenposten skriver at avisen i flere uker har vært i kontakt med kilder i Unge Høyre om Kristian Tonning Riise.

Generalsekretæren i Unge Høyre, Maria Sanner, bekrefter overfor Aftenposten at minst to fylkeslag har hatt så ubehagelige opplevelser med Kristian Tonning Riise at fylkeslagene hadde spesielle tiltak når leder Kristian Tonning Riise besøkte fylkene.

HELLER IKKE FREDAG MORGEN HAR KRISTIAN TONNING RIISE BESVART HAs HENVENDELSER.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.