Korgallaen ble arrangert på Lillehammer i helgen. Det var nominert kandidater til ulike priser. Og selveste æresprisen gikk til Øivind Bjurbeck.

Han har blant annet vært både styremedlem og leder for Norges Korforbund Hedmark. I denne perioden var han blant annet primus motor og leder for den vellykkede Landsfestivalen for kor på Hamar i 2009.

Han har vært medlem og av Samarbeidsutvalget for Norges Korforbund innlandet. Også på nasjonalt nivå har han lagt ned en betydelig innsats, ifølge juryens begrunnelse.

Ellers gjorde Elverum Mannskor seg sterkt bemerket på utdelingen. Koret ble kåret til Årets kor, deres forestillingen «Helt konge å si NEI» ble utnevnt til Årets korproduksjon, og de fikk også prisen for «Årets rekrutteringsstunt».

Torunn Myhre fra Leirets damer ble utnevnt til Årets tillitsvalgt.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.