Ringsaker Blad melder om at Brumunddal og Veldre menighet sammen med Ringsaker kommune vil holde en samling i Veldre kirke i morgen fredag, fra klokken 16.30 - 17.30.

Kirka vil være åpen for alle som ønsker et sted å være, eller som har behov for et felleskap i forbindelse med at Janne Jemtland er savnet. Samlingen skal være i forståelse med hennes nærmeste familie.

– Dette er en situasjon som berører hele Ringsakersamfunnet, og vi ønsker å gi et tilbud til alle som føler behov for å møtes. I tillegg til prest fra menigheten, vil blant annet representanter fra kommunens ledelse og kriseteam være til stede, forteller fungerende ordfører Geir Roger Borgedal til Ringsaker Blad.

Varaordføreren i Ringsaker forteller at kommunens kriseteam har fulgt saken tett, og at de kommunale enhetene som er involvert følger opp innenfor sine respektive tjenesteområder.

– Vårt fokus er å tilby de aktuelle kommunale tjenestene på en god måte og vise omsorg i en vanskelig situasjon, sier Borgedal.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.