37-åringen har tilknytning til Ringsaker, men har i flere år vært kriminelt aktiv over hele Hedmarken.

Nå er han varetektsfengslet igjen, etter at han ble løslatt fra siste dom tidligere i år.

TYVERI OG NARKOTIKA

Mannen står høyt oppe på politiets liste over gjengangere som begår mye tyverier og vinningskriminalitet i distriktet.

HA får opplyst at blant de sakene han nå er siktet for, er det en rekke tyverier fra typisk boder og biler, og andre steder.

Mannens lovbrudd henger ofte sammen med hans rusmisbruk.

Mannen har samtykket til fire ukers varetektsfengsling.

FEM MÅNEDER

Så sent som 12. juli i fjor ble samme mann dømt til fem måneders fengsel for bilkjøring i narkotikapåvirket tilstand.

Han er også nå siktet for fire tilfeller av brudd på vegtrafikkloven.

Mannen har tilstått noe av sakene i avhør hos politiet.

Politiet mener mannen igjen er i en aktiv kriminell periode, og de tar sikte på å få han dømt for sakene slik at han kan gå rett over på soning.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.