HAs kjappe ringerunde avdekker at det er bikkjekaldt på utsatte plasser på Hedmarken i morgentimene i dag. Allmenningsbestyrer Tore Lien Bjørnstad i Nes allmenning sier til HA at det på Brumund sag er minus 32 grader.

God nummer to på lista er Næroset, der det på administrasjonen til Ringsaker allmenning ved innsjøen Næra ble målt 30 minusgrader klokka 08 i dag.

LES OGSÅ: Rekordkulde i Sør-Norge

På Bakken Øvre ved Rokosjøen i Løten er det 28 minus i morgentimene og litt lenger nord i bygda har Jønsrud barnehage målt 30 minus klokka 07 i dag, men krøp opp noen grader fram til klokka 0930.

På garden Hegsvold i Stange ble det målt 28 minusgrader i morgentimene i dag. 

I Åstdalen i Ringsakfjellet er det registrert 26 kalde i morgentimene mens det i Vangsåsa i Hamar er noe mildere med «bare» 18 minus på Stenfjellhytta. På Kvilheim i Nybygda var det 25 minusgrader ved 09-tiden i dag.

Ved 08-tiden i dag var det 25 minusgrader ved Vienkrysset ved Hamar mens i sentrum var det rundt 25 grader.


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.