– Selskapets fond til fremme av aktiviteter for barn og unge opp til 18 år er på 100.000 kroner. Denne gang ble det utbetalt 112.000 kroner.

Det opplyser markedssjef May Britt Andersen.

Seks tilskudd ble delt ut: Tangen Idrettslag, 30.000 kroner ( tur til Hafjell ) for barn og unge på Tangen Fritidsklubb, Vallset IL- idrettskolen 15.000, (midler til nye leker og utstyr til barna på idrettsskolen), Stange Røde kors 12.000, (Hunderfossentur for barn tilknyttet barnevern, flyktningehjelpen og Homestart), Romedal og Vallset Jente og guttekorps 15. 000 til ny trombone på grunn av god rekruttering, Romedal IL, 30.000 ( stort ballnett mellom fotballbanen og vegen),

Stange skateboard klubb trenger skateboard som kan lånes ut , som et tiltak for å øke rekrutteringen til skateboard klubben. Klubben fikk en bevilgning på 10.000 kroner.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.