Sommervarmen har meldt sin ankomst, men det kan være greit å lese det som står med liten skrift:

I skrivende stund melder nemlig YR.no både 30 grader og regn i Hamar-området på torsdagskvelden.

Gjennom dagen skal temperaturen stige jevnt og trutt opp mot 30-tallet, og etter klokken 20 er det samtidig meldt ganske store nedbørsmengder.

Regnet skal fortsette utover kvelden og gjennom natt til fredag, mens temperaturene langsomt synker ned mot 16 grader.

Fra og med fredag ser det ut til at både vær og temperatur vil stabilisere seg rundt 18-20 grader på dagtid – med lettskyet, pent vær hele den kommende uka.

LES OGSÅ: Frister det med mjøsutsikt fra leiligheten? Pris: 12 millioner kroner

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.