- Nå begynner hjertet å øke takten, avbrøt mannen da telefonen fra Hamar kom i går kveld.

Han må ha luktet lunta allerede før den som ringte fikk presentert seg.

- Har jeg vunnet?

Det kunne den som ringte bekrefte.

Gevinsten var på en million blanke kroner.

Som om ikke det var nok, fikk mannen også et reisegavekort på 100.000 kroner.

- Oj, ble det enda mer hjertebank. Men så supert, sa den glade mannen etter gledesbudskapet.

vant 1,7 millioner i 1999

Så kunne han fortelle at det slett ikke er første gang han får en telefon fra Hamar.

- Jeg fikk faktisk sju rette i Lotto høsten 1999, for nesten 20 år siden. Premien var på 1,7 millioner kroner. Og så sier du at jeg har vunnet 1,1 million nå - det er helt utrolig, sa mannen, som ønsker å være anonym.

Men han kunne fortelle at det nok kom til å bli stor stemning i familien - etter at det første sjokket over at han ble millionær én gang til, hadde lagt seg.

Så fikk han spørsmål om hva han har lyst til å bruke gevinsten på.

- Kanskje vi må planlegge en skikkelig reise for hele gjengen med en sånt reisegavekort i premie.

Mannen vant på en 5-ukerskupong han kjøpte hos Spar Ottestad fredag 10. mai, opplyser Norsk Tipping på sin nettside.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.