Hvordan blir 17. mai-været på Hedmarken?

- Det vil nok være litt overskyet tidlig på dagen, men regnbygene vil ligge nærmere svenskegrensen og i sørlige strøk i Hedmark. Utover dagen vil skyene bevege seg mot Sverige, og det vil bli strålende vær, sier vakthavende meteorolog Hanne Beate Skattør i Meteorologisk institutt til HA.

Mulighet for regn på morgenen

Hun tar imidlertid et lite forbehold når det kommer til regnbygene, og sier man må være forberedt på noen dråper fra morgenen av.

- Det kommer litt an på hvor bygene popper opp. Det er skummelt å si noe sikkert når det er slik, sier Skattør. 

Bør man ta med seg paraplyen ut?

- Man bør sjekke skylaget når man går ut døra. Er det regn eller byger i nærheten, kan det være lurt med paraply, sier hun.

- I underkant av 20 grader og vind

Meteorologen spår en noe kjøligere morgen enn det vi har hatt de siste dagene på Hedmarken, og sier at temperaturen vil ligge i underkant av 20 grader på dagen.

- Det vil ikke bli veldig varmt, men solen vil kunne titte fram etterhvert, noe som kan gi litt ekstra varme, sier Skattør, som legger til at det kan bli en noe vindfull nasjonaldag. 

- Det kan komme litt nordlig bris, som gir litt mer vind og trekk enn det har vært i det siste i Hamar-området.

LES OGSÅ: Gjør ekstra stas på korpsene på 17. mai

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.