Og av 138 kontrollerte sjåfører, var det ingen som blåste rødt i politiets apparater.

En sjåfør fikk målt lavpromille, det vil si at han hadde promille, men den var under grensen på 0,2. 

Dermed har politiet gjennomført to store promillekontroller i Hamar i helga. 

Også lørdag holdt politiet en kontroll, den gang i Vangsvegen.

Der ble 95 bilister stoppet, og resultatet var det samme som under søndagens kontroll: samtlige bilister bortsett fra en hadde ingen promille.

Også lørdagens sjåfør slapp uten noen reaksjoner fra politiet, siden vedkommende på samme vis hadde under 0,2 i promille.

Operasjonsleder Tom Eirik Midthaug i politiet i Innlandet uttalte til HA lørdag at det ikke er verdt å gamble med promillegrensen.

- Det er veldig lite som skal til. Man skal ikke utfordre promillegrensen, sa Midthaug.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.