Mange grusveger er i elendig forfatning og vegbrukerne opplever at kjøretøyene deres slites unødvendig hardt. Nå er tålmodigheten slutt for en oppsitter i Skrenten i Sandvika. Slitasje på bilen førte til en verkstedregning på 2.000 kroner.

Nå har kvinnen skrevet brev til kommunen og klaget på vegstandarden.

Vedkommende har for øvrig kontaktet teknisk etat flere ganger tidligere for den aktuelle strekningen Skrenten 1–14.

– Senest 16. mai i år skrev jeg til kommunen, men har ikke mottatt svar fra Stange kommune ennå. Siden dere ikke gjør noe med vegen, regner jeg med at dere kan betale verkstedregninga jeg fikk i dag på 2.000 kroner på grunn av feil hjul- stilling. Dette er en 2017-modell og ifølge verkstedet kommer det av kjøring på dårlig veg, skriver oppsitteren i brevet.

I Hedmark er det et stort etterslep på vegvedlikeholdet og flere steder mangler fast dekke.

Kommunen har foreløpig ikke svart på brevet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.