Innlandet politidistrikt la fredag 12. april melding om en katt som ble funnet utbrent i et bål i Brumunddal. 

Les saken her: Fant død katt i utbrent bål - politiet søker to yngre, mørkledde personer

– Vi vet ennå ikke om det dreier seg om dyreplageri, da vi ikke vet om katten var i live eller død da den ble lagt på bålet, uttalte operasjonsleder Per Solberg til Hamar Arbeiderblad fredag kveld.

Saken ble spredd som ild i tørt gress på sosiale medier, og i kommentarfeltene var mange raske med å beskylde Ringsaker-russen, ettersom det tidligere på dagen ble kjent at en av russeknutene var å kidnappe en katt i 24 timer.

Død FØR den ble lagt på bålet

– På bakgrunn av innkomne tips og undersøkelser som er foretatt i saken, kan politiet informere om at saken er oppklart, skriver politiet i en pressemelding mandag ettermiddag.

Politiet har funnet frem til eieren av katten, som opplyser at katten tidligere døde av naturlig årsaker.

Ifølge politiet var katten dermed død på det tidspunktet den ble brent, og det var eieren selv som brant katten.

Saken avsluttes på denne bakgrunn hos politiet. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.