– Ikke gå glipp av ekte, amerikansk fribryting med de beste norske utøverne i Hamar kulturhus, sier programansvarlig ved Hamar kulturhus, Mocci Ryen.

I Hamar kulturhus sin kampanje «Vi vil ha mer» høsten 2015, som tok imot publikums artistønsker, kom Wrestling på tredjeplass på lista, og plasserte seg godt foran publikumsfavoritter som Kygo og Marcus& Martinus.

– Showet som kom til Kirsten Flagstad-salen våren 2016 ble en hit, med glade publikummere og fornøyde wrestlere, sier Mocci Ryen.

Nå satser Norges Wrestlingforbund (NWF) og Hamar kulturhus på å gjenta suksessen med nytt show lørdag 27. mai.

Billetter til Wrestling-showet slippes for salg torsdag 9. februar på Hamar kulturhus sine nettsider,

Stunt-underholdning

Sport møter teater når de beste norske utøverne fra Norges Wrestlingforbund (NWF) kommer til Hamar kulturhus lørdag 27. mai. Wrestling er tidenes mest populære TV-underholdning, og er spesielt utbredt i USA, Japan, Mexico og i flere europeiske land.

Showet foregår i en wrestlingring og består av sportselementer, som bryte- og kampsportteknikk, stuntelementer, som akrobatikk, fallteknikk og scenekamp, og showelementer, som rollespill og interaktiv teater.

– I Kirsten Flagstad-salen får publikum slag, kast og fall utført med presis akrobatikk og innlevelse, rett foran nesetippen. Her blir det bitre feider og knallharde kamper mellom nær sagt alle deltakere, sier Mocci Ryen.

Knoke kommer

– Til ringen kommer blant andre Hamar-helt og hjemmefavoritt, Knoke, som skal kjempe mot sin erkerival Espen Olsen, mannen som på fjorårets wrestlingshow i Hamar ble betegnet «Drittsekken fra Gjøvik».

─ Denne kampen har Knoke selv fått innvilget, og han håper Hamar-folket kommer for å støtte og heie ham fram, sier Mocci Ryen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.