Den musikalske monologen spilte for fulle hus i Hedmark og Oppland i vår. 23., 24. og 25. september er datoene Oslo-publikumet skal få se Håvard Bakke i rollen som strøbilsjåfør Nils.

– Det er satt opp tre forestillinger, så får vi se hvordan det går. Det er veldig stas med Chat Noir, sier Janne Langaas, fornøyd Teater Innlandet-sjef.

– Chat Noir er et spesielt sted. Historien sitter i veggene der.

I fjor høst var Teater Innlandets Sunde-forestilling «Det året det var så bratt» gjestespill på Chat Noir. Billettene til Willie Nelson-forestillingen på Chat Noir er allerede lagt ut for salg.

Håvard Bakke fikk strålende mottakelse på rundturen med den underfundige Willie Nelson-teaterkonserten i Hedmark og Oppland. Helt i begynnelsen av september blir det flere ekstraforestillinger på Hamar.

– Håvard har selv tatt ansvaret for å ta med seg forestillingen til flere andre kulturhus etter Chat Noir, forteller Janne Langaas.

Så langt er det satt opp forestillinger i Drammens Teater (7. oktober), Lillestrøm kultursenter (8. oktober), Ullensaker kulturhus (9. oktober) og Bærum Kulturhus (10. oktober).

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00