• Roederer.
  • Launois.
  • Diebolt.

Er du klar til å spøtte i noen hundrelapper for ei vinflaske? I så fall er noe av det beste du finner fra Champagne. Torsdag startet Champagne-slippet på spesialpolene, med riktig timing, for våren er ei tid med mange gode festdager for å feire med noe ekstra i glasset. Og da er det helst bobler som gjelder. Her er tre flotte Champagner, alt fra svært gode produsenter. De kan alle ha rimeligere utgaver i polhyllene, men her er det flasker med flere gode år bak seg. Og det merkes godt, uten at det går ut over friskheten.

Roederer Blanc de Blancs Brut 2010

Champagne 6568001, kr 645

Terningkast: 5

Fra Roederer kan en vente det helt store – og får det også. En Champagne med stor intensitet og flott fylde, med kombinasjonen av letthet, kraft, friskhet og spenst som preger de helt gode champagnene. En gjennomført nydelig vin. selv om det koster en pen slump.

Launois Special Club Blanc de Blancs Brut 2008

Champagne 6677701, kr 471,40

Terningkast: 5

En fantastisk lekker vin dette også. En utrolig delikat Champagne, frisk, luftig og spenstig, Fin balanse mellom friskheten og et mykt og modent preg .

Diebolt-Vallois Blanc de Blancs Brut 2008

Champagne 7605701, kr 527,80

Terningkast: 5

Enda en topp-Champagne, fra svært god produsent. Lett og fruktig, myk og rund. Flott syre kombinert med herlig fruktighet. Raffinert og stilig. Kanskje like greit å kjøpe 17. mai-vinen allerede nå?


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.