• FOTO: KRISTIAN EINANG
  • FOTO: KRISTIAN EINANG

- Jeg vet nesten ikke hva jeg skal gjøre. Jeg har aldri sett dem tidligere, og akkurat nå skjer det veldig mye, sier Felicia Løvaas Gundersen (7). Hun og bestevenninnen Karoline Thronæs (8) har gledet seg lenge til akkurat denne kvelden, og jentene sliter med å sette ord på følelsene når øyeblikket omsider har kommet. 

- Jeg har gledet meg i 18 dager. Helt fra jeg fikk billetten i kalenderen min 1. desember, forteller Thronæs.

Marcus og Martinus Gunnarsen fikk sitt store gjennombrudd i 2012 da de vant MGPjr med sangen "To dråper vann". I den senere tiden har de markert seg med singler som "Leah" "Du" og "Smil". Tvillingene ble faktisk født på Elverum sykehus, men flyttet etter kort tid til hjemstedet Trofors i Nordland.

Fredag kveld var de på plass i Hamar, og det er liten tvil om at 13-åringene er særdeles populære. Konsertens billetter ble revet unna på kort tid, og det var euforiske tilstander i Kirsten Flagstad-salen da de to unge sjarmørene gikk på scenen. 

På plass var også unggutten Daniel Owen. Den unge sangeren og danseren fikk sitt gjennombrudd da han ble kronet til vinner av "Norske Talenter" i 2011. Siden den tid har pilen pekt én veg for Owen, og i dag er han i full gang med å produsere sine egne låter.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.