Containeren skal plasseres på torg eller kanskje i gågater eller foran kjøpesentre på ti spillesteder i Hedmark og Oppland, blant dem Hamar, Kongsvinger, Brumunddal, Elverum og tynset.

Containeren skal ha rom for 14 personer på hver forestilling, og forestillingene skal ta omkring et kvarter, forteller teatersjef Janne Langaas.
Noe av bakgrunnen for denne spesielle satsingen, er ifølge teatersjefen et ønske om å komme ut og treffe folk på andre arenaer enn i teatersalen. I tillegg er teateret på flyttefot til høsten, for da skal kulturhuset i Hamar tas i bruk, og containeren er også en kommentar til hvordan teaterets hverdag vil bli denne høstsesongen.

På hvert sted den gule containeren settes opp, skal teateret også gjøre tre andre forestillinger. Det ene er en Prøysen-forestilling som fortrinnsvis skal tilbys i eldresentre. Den andre er barneforestillingen "Gruffalo", som blant annet skal spilles i barnehager. Og den tredje er danseforestillingen "The Invaders", som skal tilbys dansestudioer. Men det skal også spilles åpne forestillinger av alle tre.   

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.