Programmet på Herredsvang i Romedal er alt annet enn tomt framover. Førstkommende lørdag er det den svenske artisten Lill-Babs som står på scenen. Lill-Babs er kjent for sine mange plater og filmroller, og i 2018 er det 64 år siden artisten gjorde sin debut som vokalist i Simon Brehms orkester. i 1959 ble hun kjent med låten «Är du kär i mig ännu, Klas-Göran?», og siden har hun vært en av Sveriges mest omtalte personligheter. Lørdag kommer Lill-Babs til å dele sine beste øyeblikk med publikum. For eksempel da hun lærte The Beatles å danse, og hennes beretninger om hvordan det var å jobbe med Sammy Davis Jr.

- Det er veldig gøy at Lill-Babs valgte Romedal som et av sine stopp på turneen, sier Bjørn Inge Sandvold, som driver forsamlingslokalet.

Return og Eidsvåg i mars

1. mars kommer Return til Herredsvang. De gjør en akustisk konsert der de serverer sine beste låter i et nytt format. Låter som «Sing Me A Song», «Bye Bye Johnny» og «Change The Attitude» får i dette konseptet en ny drakt, og stangebandet som er kjent for å levere konserter med høy allsangfaktor og god stemning er på plass for å sikre nettopp dette torsdag 1. mars.

-Det er utrolig hva som skjer med låtene når man tar bort produksjonen og stripper ned låtene, sier Tore Larsen, bassist i Return. -Konserten på Herredsvang blir en del av en liten akustisk mjøsturné vi gjør i vinter.

En uke etterpå er det duket for nok en konsert på Herredsvang. Bjørn Eidsvåg kommer og gjør en solokonsert. Den folkekjære artisten er kjent for låtene «Eg Ser», «Floden» og mange fler. Artisten blir å finne på Herredsvang i Romedal torsdag 8. mars.

- Bjørn Eidsvåg er et såpass stort navn at jeg regner med at det blir fullt hus, sier Sandvold.

Bygderevy

Mot slutten av fjoråret ble det kjent at Åsbygdarevyen skifter navn til Bygderevyen. Revyen har undertittelen «Med Slædder På Menyen», og går av stabelen 6–8. april. Revyen har også skiftet lokaler til Herredsvang i Romedal.

-Dette er første gang det blir revy på Herredsvang, og jeg tror det blir gøy, sier Bjørn Inge Sandvold

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.