Gled deg du som liker rock! Fram med spisse, svarte sko og brylkrem i håret. 14. desember blir det liv i lokalene på Ilseng Samfunnshus. Da kommer nemlig 50-, 60- og 70-tallsrocken til Ilseng!

Det svenske bandet – The Cadillac Band (TCB) – med gjesteartister skal da avholde to konserter. TCB er det eneste scandinaviske bandet som er innlemmet i Rock’n Roll Hall of Fame i Jackson i USA!

Hit har de også med seg gitaristen James Burton som opplevde å være gitarist for selveste Elvis Presley. Med andre ord: Dette er ingen hverdagsopplevelse for trauste hedemarkinger!

Bandet spiller sjelden i Norge, men gjestet Flisa på vårparten i år, og spilte for 2 fulle hus!
Til Ilseng kommer de med Little Gerhard – den svenske gammelrockeren som faktisk fyller 80 år 17. mai neste år! Han rocker som aldri før! Med på scenen er også Claes-Gøran Hederstrøm, Gert Lengstrand (fra Streaplers), Alicia Helgesson («Swedens Rockabilly Princess») og ikke minst Ilsengs egen sangstjerne Toril Støa Karseth, som neste år feirer 50 år som artist.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.