- Brukerne av huset er jo de aller viktigste, og de har jo manglet til nå, sier kulturhussjef Durita Brattaberg.

Men nå er de i ferd med å komme på plass de også.

Alt mulig

For fra nå av vil huset bli fylt hver dag hver uke av små og store brukere som kommer for å utvikle sitt talent innen korps, kor, rock, dans, drama, litteratur eller malerkunsten.

SE BILDENE HER!

Og her skal folk gå på kino, på teater, på biblioteket og på café, på foredrag og konsert, og alle slags framføringer som tenkes kan.

Senere bibliotekåpning

På biblioteket blir det ikke åpning før 5. februar. Men for kulturskolen, korpsene og korene og teateret og kinoen er det ei ny tid som har startet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.