• TRIVELIG: Stein Erik Furulund, Lise Furulund, Andreas Holmsen og Wenke Furulund hadde kjøpt stoler av Barnekreftforeningen i Hedmark.
  FOTO: KRISTIAN EINANG
 • LOKAL: Ørnulf Snortheim med band gikk på scenen som kveldens andre innslag.
  FOTO: KRISTIAN EINANG
 • ELGEN: Øivind "Elg" Elgenes var tilbake på Tjuvholmen.
  FOTO: KRISTIAN EINANG
 • SPRUDLET: Kim Larsen gir fremdeles alt på scenen til tross for at han har fylt 70 år.
  FOTO: KRISTIAN EINANG

Arrangørene i Tjuvholmen arena har allerede solgt over 2.500 billetter, og salget fortsatte utover kvelden. Det var Øivind "Elg" Elgenes med band som startet festen, og den velkjente sangeren sørget for god stemning utover kvelden. Ørnulf Snortheim-band gikk på scenen som kveldens andre begivenhet, og like før klokken var ni var Tjuvholmen stappet med mennesker. 

Det er allikevel konserten med den danske popstjernen Kim Larsen & Kjukken som vil stå igjen som kveldens store høydepunkt. Kim Larsen er mest kjent som sanger, gitarist og låtskriver, men han har også en bakgrunn som forfatter og skuespiller.

Stemningen var til å ta og føle på allerede før Kim Larsen & Kjukken gikk på scenen, og da han omsider fant plass på scenekanten tok det helt av blant deler av publikum. 

- Dette er et veldig bra arrangement. Det er tydelig at arrangørene vet hva de driver med, sier Stein Erik Furulund. Han var på plass sammen med Lise Furulund, Andreas Holmsen og Wenke Furulund, og innad i den feststemte kvartetten var humøret på topp.

- Det er selvsagt Kim Larsen som blir det store høydepunktet, men for oss som er fra bygda blir det også veldig bra med Spinnvill som spiller til slutt, fastslår Lise Furulund.

Tjuvholmen-sjef Thore Petter Wang var i forkant av konserten bekymret for dårlige værforhold, og regnværet fant omsider vegen til Tjuvholmen. Arrangørene allikevel hadde forberedt godt, og det var ikke vanskelig å få fatt på en regnponcho for å holde seg tørr.

Konserten ble dessverre brått avbrutt av strømbrudd. Om det elektriske utstyret hadde tatt inn vann vites ikke, men da lyden ble borte var det ikke mer å juble for på Tjuvholmen. Heldigvis var Larsen inne i sluttspurten av lørdagens konsert, og publikum hadde allerede fått mer enn nok underholdning fra scenen.  Spinnvill skulle i utgangspunktet avslutte hele festen, men ettersom arrangementet ble stoppet av strømbrudd ble det en stille kveld for de lokale musikerne.

Se bilder fra folkefesten øverst i saken. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
 • Slette kommentaren din
 • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.