I en sesong som har bydd på paddeskrekk, en pastorsønn som kom ut av skapet og mobbeanklager, ligger årets sesong av Farmen, som ble spilt inn på Tangen, an til å bli den mest sette til nå. 

Over en million seere

Sist søndag meldte VG at 1.035.000 seere så på realityserien. I slutten av sesongen har også søndagsutgaven stabilisert seg på over en million seere.

Og alt tyder på at kveldens finale-episode ligger an til å bli den mest sette denne sesongen. Det betyr at sesongen som ble spilt inn på Tangen kan bli den mest sette til nå. 

– Vi går mot tidenes «Farmen»-sesong og det er vi selvsagt veldig godt fornøyd med, sier TV 2s programdirektør Jarle Nakken til VG.no.

vant kampen for tilværelsen

Etter å ha gått i en allianse tidlig i sesongen, var det Olav Harald Ulstein (51) fra Sykkylven og Magnhild Vik (42) fra Innfjorden som tok seg helt til finalen. 

I kunnskapskonkurransen som ble sendt søndag var det Magnhild som til slutt gikk av med seieren i den jevne finalen, etter å ha svart riktig på det siste spørsmålet, hvor mange kilo poteter må til for å lage en kilo med potetmel. Der svarte hun fem kilo, mens Olav Harald svarte ti, som var feil. 

Dermed var det bonden fra Innfjorden som gikk av med både bil og hytte i årets sesong. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.