Dunderbeist er et av de bandene som låter utrolig bra hjemme i stua, men som løfter seg til et euforisk nivå når de dundrer løs på scenen. De er et av de bandene som man egentlig ikke kan skryte av å ha hørt før man har sett dem live, for Dunderbeist makter alltid å tilføre noe nytt og spektakulært hver gang de er på scenen. Så dyktige er de, og så heldige er vi som kan skryte av å ha et så bra band forankret i Hamar. Gårsdagens konsert var intet unntak. Dunderbeist har siden bandets spede begynnelse skaffet seg en bråte med fans over hele landet, og det har nok mye å gjøre med måten bandet legger fram sin musikk på scenen. Torgrim Torves massive stemme herjet med publikumet, og med et mikropresist band i ryggen ble det som vanlig en herlig opplevelse. John Birkeland Hansen fremsto som en metronom på sukkerkick bak trommene, og sammen med de andre beistene satt hvert eneste slag som et skudd.

Hver gang jeg er på konsert med beistene slår det meg også hvor bra Åsmund Snortheim gjør rollen som avløsende vokalist, og hvor godt det fungerer helhetlig. I løpet av konserten fikk vi høre de spille fra sitt nye album «Songs of the buried», før de fortsatte programmet med et utvalg eldre, og høyst populære låter. «Fear and Loathing», «Shields Aligned» og «La Guerre du Fui» sendte publikum til himmels, og det var nok de færreste som hadde fotfeste før konserten var over.
Dunderbeist trenger egentlig ikke å sminke til noe som helst, men som maskerte tyver klarer de faktisk å sette prikken over i-en hva gjelder karisma på scenen.

De markerte fredag kveld starten på en 16 dager lang europaturné ved å spille på hjemmebane, og oppmøtet var som vanlig meget godt. Rundt 300 hadde tatt turen for å få med seg distriktets, og kanskje landets mest komplette liveband begynne sin tur ut i Europa.

Det var hamarsingene i Autokarma som tok oppvarmingsjobben, og det klarte de på et meget godt vis. Fredag kveld var allikevel beistenes kveld, og når de slipper til får man alltid i pose og sekk. Forhåpentligvis vil Dunderbeist nå oppleve den suksessen bandet fortjener, for med den kvaliteten disse gutta besitter burde de allerede vært velkjente fjes både nasjonalt og internasjonalt.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.