Det kokte godt da billettene til konserten 17. mars ble lagt ut for salg klokken 10.00 fredag formiddag. Etter utrolige 17 sekunder var 800 billetter revet bort.

- 17 sekunder? Er det verdensrekord?

- He, he, det er i alle fall Hamar-rekord, sier billettansvarlig i Hamar kulturhus Andrea J. Jensen.

Det har hun sannsynligvis rett i, men det var faktisk så vidt. I fjor solgte nemlig Sebs ut konserten med Kvelertak på 25 sekunder.

Hun forteller at de ansatte i kulturhuset hadde et lite veddemål om hvor raskt de 800 billettene ville bli solgt. Mange tippet noen få minutter. Hun selv tippet sekunder.

Karpe (tidligere Karpe Diem) er på vegen igjen med et nytt prosjekt, «Karpe 2019», etter sitt jubelprosjekt «Heisann Montebello». Chirag Rashmikant Patel og Magdi Ytreeide Abdelmaguid trakk visstnok fulle hus land og strand rundt i to år.

Nå er de klare for Hamar kulturhus, for Kirsten Flagstad salen, i anledning femårsfeiringen for Hamar kulturhus.

Om det er aktuelt med en ekstra-forestilling, ettersom billettene gikk så raskt unna?

- Det tror jeg ikke, sier Andrea J. Jensen i Hamar kulturhus.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.