Forventningene var høye da Ringsaker-ordfører Anita Ihle Steen åpnet tidenes første Tømmerstock-festival i Brumunddal, og det tok ikke lang tid før musikken ljomet over hele sentrum. Tømmerstock-festivalen startet med underholdning fra torgscenen. Coloz/Fuzo allstars åpnet hele ballet etter at de formelle åpningstalene var gjennomført. Deretter holdt hamarsingene i Porterville koken, før Atle Pedersen gikk på hovedscenen.

Det var allikevel ingen tvil om hvem som var kveldens store hedersgjester, og stemningen var god da legendene i Uriah Heep gikk på festivalscenen. Uriah Heep hadde sin storhetstid fra 1969 til 1975 da David Byron og Ken Hensley var med. Uriah Heep står en rekke kjente låter, og per i dag har de solgt over 35 millioner album verden over. Vokalist David Byron forlot bandet i 1976 mens Ken Hensley sluttet i 1980. I dag består bandet av Mick Box, Russell Gilbrook, Bernie Shaw, Phil Lanzon og Davey Rimmer.Det var brukbart med folk i festivalområdet gjennom hele den første festivaldagen, og arrangørene forventer at det kommer enda flere til lørdagens arrangement. Da kommer blant annet Manfred Mann og Hellbillies til Brumunddal, og dermed det er mye som tyder på at det kommer til å bli liv i gatene.

Se bilder fra fredagens konserter øverst i saken. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.