Hamar
Blant de unge innslagene er framføringen av «Mini-Flaggermusen» på Gregers lørdag midt på dagen. I tillegg til den første annonserte konserten, er det nå satt opp en ekstra konsert 16.30. For det var kjempesuksess i fjor, og det er allerede varslet stor pågang.
Bak opplegget står de som kaller seg Ung Opera. Siri Kval Ødegård, Tone Østli og Bernt Ola Volungholen fra Hamar og Hedmarken har med seg Eivind Kandal, Egil Solberg Smørås, Øystein Stensheim og pianisten Stefan Ibsen Zlatanos.
Sangerne deltar på masterklassen med Elizabeth Norberg Schultz på fredag formiddag. Her skal de gjøre den siste finpussen til forestillingen på Gregers dagen etter.
Det er ikke hele «Flaggermusen» som skal framføres, med et utvalg av de mest kjente sangene, forteller de. I tillegg har det hele fått en hedmarksvri; noe synges på dialekt, og ettersom de har med noe som kan minne om hjembrentremedier til fotograferingen, spørs det om ikke er litt hedmarksvri på den biten også.
- Det skal ikke være så stivt, men vi satser på å gjøre det lett tilgjengelig, sier de.
Og skulle publikummere få en sanger i fanget, er det bare hyggelig.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.