Etter en liten ommøblering var Kirsten Flagstad salen klargjort til å ta imot byens ungdommer, og det var mange som tok turen for å være med på festen.

Imponert ungdom

Arrangørene anslår at det var mellom 300- 400 unge og voksne under lørdagens konserter, og ungdommene var samstemt da de skulle beskrive sitt førsteinntrykk av kulturhuset.
- Her er det kjempefint. sier Zandra Johannesen (15). Hun var på plass sammen med en liten venninnegjeng, og alle var enige om at kulturhuset vil bli en stor berikelse for byen.
- De nye kinosalene er flotte, og den nye restauranten ser veldig bra ut. Jeg nok kommer til å bruke kulturhuset mye i framtiden, konkluderer Sina Forfang (14).

Lang konsertkveld

Det var hamarsingen Lille Lillebo (27) som innledet konsertkvelden i Kirsten Flagstad salen. Nina «Lille» Lillebo var nemlig den heldige vinneren av talentkonkurransen som ble arrangert i forkant av åpningen, og premien var blant annet muligheten til å stå på scenen i Kirsten Flagstad salen foran et stort publikum.
Litt senere på kvelden var det damene i Frk. Fryd som skulle stå for underholdningen. Stavangerbandet er meget erfarne på scenen i tross for sin unge alder, og etter en rekke konserter i løpet av de siste årene er de nå i ferd med å erobre landet med sin aggressive rock. Lørdag fikk de vise seg fram på den splitter nye scenen i kulturhuset, men det var nok kveldens siste band som det sto høyest forventninger til.

Ga mersmak

Det var nemlig drammenserne i Donkeyboy som var arrangementets hovedattraksjon, og de fikk virkelig vist fram hva det nye konsertlokalet er godt for. Ungdommene var imponert over konsertforholdene, og de var klare på at dette vil man ha mer av.
- Det finnes nesten ikke konserttilbud for ungdommene i denne byen, men jeg håper virkelig dette kulturhuset sørger for at det blir en endring på akkurat det, sier Martine Børresen (14).
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.