Løten
Hele ti artister deltok på UKM i Løten kino lørdag 3. mars. Guttene og tungrocken dominerte lydbildet, mens jentene spilte gitar og sang egenkomponerte låter i ulike sjangere. Men det var to soloinnslag som skilte seg helt ut fra de andre. Kay Jack spilte Beatles-låten «Come Together» på kontrabass, og med kassa på ståbassen som rytmeboks leverte han en svært suggererende versjon av John Lennons gamle slager. Det andre svært originale bidraget ble levert av Magmadragon & DJ anonym, alias Hjalmar Sebastian Halland og Per Ola Skjæråsen. De leverte et multimedieshow med bilder og japansk sang som sendte tankene til David Bowie og hans den gang så nyskapende Out Of Space-musikk.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.