Artist: Alestorm

Album: No Grave But The Sea

Vurdert: De skotske piratrockerne i Alestorm er aktuelle med sitt femte studioalbum. Plata treffer lytteren ifra første note med et rullende trommebrekk etterfulgt av et tungt tittelspor. De fengende og av og til modulerte refrengene gjør dette til spiselig metal for folket. Den tunge rytmeseksjonen skaper en god kontrast til de lettere melodiene, som gjerne er spilt på trekkspill. Når fascinasjonen av de uvante elementene legger seg, sitter man igjen med ganske rett fram kul metal. Det låter tøft, tungt og barskt, men gutta i Alestorm har fortsatt litt å gå på før de er helt på toppen. Dette er en skive som passer fint til alle lystige lag.

Omtalt av: Henrik Langgård

Terningkast 5

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.