• ROLIG NATT: HA møter Fredheim like før klokken 03.00, og direktøren kan melde om en rolig natt.
    FOTO: KRISTIAN EINANG

HA møter Arne Fredheim i 03.00-tiden natt til lørdag, og han kan melde om en rolig natt med få forbipasserende gjester. 

- Det har vært en stille natt, men heldigvis har jeg mer enn nok lesestoff, sier Fredheim om sitt nye krypinn. Direktøren i Hedmark Trafikk forteller at han reagerte med store mengder positivitet da han så bildene fra Vangsvegen fredag morgen.

- Dette er veldig gjennomført og veldig imøtekommende. Jeg har dessverre ingen sovepose med meg, men de har lagt igjen et pledd som jeg kan varme meg med.

- Her har de rett og slett tenkt på det aller meste, sier Fredheim. 

Natt til fredag var det nemlig noen som bestemte seg for å pynte opp busskuret med gardiner, lenestol, bord, teppe og bøker. Akkurat hvem er fremdeles et mysterium, og Fredheim forteller at han er veldig spent på hvem som står bak stuntet. 

- Jeg har veldig lyst til å møte de som står bak dekoreringen, og det derfor jeg har bestemt meg for å tilbringe natten i busskuret. Her er det noen som har gjennomført en utrolig kul idé, og jeg er veldig spent på å høre hva som er motivasjonen bak alt dette, sier han. 

Fredheim er overbevist om at han slettes ikke er alene om å sette pris på den originale dekoreringen.

- Nå har dette stått i omtrent et døgn, og så langt er det ingen som har ødelagt eller tullet med busskuret. Jeg er spent på å se hvor lenge dette blir stående, sier han. 

Les også
NYHET HATV: Se video og bilder fra busskuret her.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.