Tore Halvorsen i Ole Ivars støtter Plumbo-Lars Erik etter den omtalte «Mokkamann»-episoden.
LØTEN
452 15 259 • red@-a.no

- Hvis de Madcon-gutta ikke tåler noe sånt, må de være veldig hårsåre. Det var absolutt ikke rasistisk ment, det var bare et ordspill, bare tull. sier Halvorsen til Dagbladet.
Mokkamann-seansen toppet seg da Terje Røthing fra Kaizers Orchestra helte øl i hodet på Lars Erik Blokkhus. Dette derimot mener Halvorsen er lavmål.
- Det er helt forkastelig og tragisk. Sjukt, spør du meg. Her er vi på en fest for å ha det gøy, det går ikke an, sier Halvorsen til Dagbladet.
Løtensokningene tapte slaget mot Dænsebændet i kategorien Danseband, men troféhylla til Ole Ivars allikevel glitre med totalt åtte tidligere Spellemannpriser, deriblant Årets Spellemann under Spellemannprisen 1999.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.