Kurt Nilsen er klar, Admiral P er klar. Nå er det også helt klart at TNT kommer til Tømmerstock-festivalen neste år.

- Vi er veldig stolte av å ha fått til dette. Dette blir heftig, sier Rune Myhren i Tømmerstock Kulturdrift AS.

LES: Admiral P kommer

LES OGSÅ: På tide å hvile 70-tallsheltene

TNT er i studio nå,  og kommer med nytt album kommende år. Med Tony Harnell tilbake i storform blir dette meget spennende. I tillegg er det 30-års jubileum for legendariske “Tell No Tales”, så dette blir også behørig feiret.

LES OGSÅ: Gubberock og damemangel

Bandet kommer til å turnere over hele verden, og skal selvsagt også spille for norske fans. Prosjektet har fått navnet ”Tell No Tales – 2017 Anniversary Tour” Konserten vil selvsagt også bestå av mange av de store hits som publikum alltid etterspør.

TNT ble dannet i Norge i 1982, og bandet ga ut sitt debutalbum året etter. Etter noen endringer i bandoppstillingen ble det klassiske albumet "Knights Of The New Thunder" utgitt høsten 1984. TNT fremstår i moderne tid som et ekstremt godt sammensatt band med Ronni Le Tekrø (gitar), Diesel Dahl (trommer), Ove Husemoen (bass), Roger Gilton (tangenter) og ikke minst den amerikanske sangeren Tony Harnell. Gjennom 80-tallet gir bandet ut melodiøs hardrock som "Tell No Tales" og "Intuition", samtidig som man bygger en fanskare i Europa, Amerika, og spesielt i Japan hvor "Intuition" ble en hit. På begynnelsen av 90-tallet brøt bandet brøt, men ved årtusenskiftet begynte motivasjonen til TNT-gjengen å stige igjen, og de kom tilbake med full kraft når "My Religion" ble sluppet til strålende kritikker i 2004.

Les også
KULTUR John Arne Holmlund mener Tømmerstock må gå for et stort og aktuelt nordisk navn neste år.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.