Thailand kommer til Vikingskipet. Denne høsten flytter altså thaikulturen i Hamar, for en dag. Arrangørene, Hamar Olympiske Anlegg AS, og hovedansvarlig «Aree Melby» fra A.M.World Music AS, regner med at folk kommer fra fjern og nær for å få med seg den store, kulturelle begivenheten.

«Thaimat & Music Festival»

Tittelen på festivalen røper mye av det som skal skje i Vikingskipet, den 23. september. Thaimat og Thailandsk musikk, er hovedfokuset på festivalen. Bandene «Carabao» og «Malihuana», er visstnok de største bandene i Thailand, og skal holde konsert i Vikingskipet.

-De er vel veldig kjente i Thailand? Sundemoen stiller spørsmålet til Melby.

-Hvis du kommer til Thailand, og spør noen; «hvem er Carabao», så kjenner alle til bandet. svarer hun.

I tillegg til musikkinnslagene og maten, blir det salgsboder som tilbyr ulike varer av silke og tradisjon, og naturligvis Thai-massasje.

-Vi vil presentere Thailands kultur til både thailandske og norske gjester, konkluderer Administrerende direktør for HOA, Viggo Sundmoen, og organisator fra A.M.WM, Aree Melby. Det er visjonen for arrangementet.

Det er Aree Melby som tok initiativet til å arrangere «Thaimat & Music Festival». Hun mener at Vikingskipet er både praktisk og passende, på grunn av den store plassen innendørs, og parkeringsmulighetene utendørs. Viggo Sundemoen er engasjert, og Hamar Olympiske Anlegg synes det er spennende å være med på prosjektet. Aree Melby har med seg 15 frivillige medhjelpere i staben sin, og begge parter er i full sving med organisering før den store dagen.

Fra fjern og nær til Hamar

-Det kommer også noen fra utlandet. Thailendere i andre land har bestilt billetter til fly og arrangement, forteller Aree Melby.

-Jeg vil samle Thaifolk fra hele Norge, og jeg vil vise Thaimusikk og Thaikultur til nordmenn. Nå har vi tre måneder igjen, og vi regner med å få solgt enda flere billetter, legger hun til.

-Jeg synes det er spenstig å hente alt dette til Hamar, kommenterer Viggo Sundemoen.

Les også
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.